Palvelut

Mökkitalkkari, sähkömies ja koneurakoitsija samassa paketissa | Kuopio | Varkaus | Leppävirta

Kylä- / mökkitalkkaripalvelut

TK-Palvelut tarjoaa kylä- / mökkipalveluita Kuopion, Varkauden, Leppävirran ja Paukarlahden alueella. Teemme kaikki pihatyöt, kuten lumityöt ja nurmikon leikkaukset. Teeemm monipuolisesti erilaisia kodin kunnostus- ja korjaustöitä. Laskemme ja nostamme veneet ja laiturit sopimuksen mukaan. Voimme jopa lämmittää saunan valmiiksi ennen mökille tuloa.

Tuotamme myös vanhusten apupalveluja. Autamme esimerkiksi kaupassa, pankissa ja kodin pienissä kotitöissä.

Koneurakointi

TK-Palvelut tuottaa erilaisia koneurakointeja Kuopion, Varkauden, Leppävirran ja Paukarlahden alueella. Teemme teiden kesä- ja talvikunnossapidot traktorilla. Suoritamme lumenauraukset ja linkoukset teiltä ja pihoilta. Lanaamme tiet pitkällä tielanalla. Tasaamme pihat perälevyn avulla.

TK-Palvelut siirtää ja kuormaa maa-aineksia asiakkaan toiveen mukaan. Suoritamme myös muita mahdollisia traktoritöitä, kuten vesakon murskausta.

Sähköpalvelut

Teemme laajasti kaikki sähkötyöt. Asennamme, korjaamme ja huollamme monipuolisesti kaikki sähkötyöt Kuopion, Varkauden, Leppävirran ja Paukarlahden alueella. Kysy lisää TK-Palveluiden sähköpalveluista!

Valokuvauspalvelut

TK-Palvelut valokuvaa erilaisia tilaisuuksia paikan päällä Kuopion, Varkauden, Leppävirran ja Paukarlahden alueella. Valokuvaamme perhevalokuvaukset, häät ja hautajaiset.

Sammutustarvikkeiden myynti

Kauttamme saat myös sammutuspeitteet, palo- ja häkävaroittimet ja sammuttimien tarkastuspalvelut. Muista tarkastuttaa sammuttimet tarpeeksi usein!

Tulossa ilmalämpöpumput!

Uutena palveluna otamme valikoimaamme laadukkaat ilmalämpöpumput. Teemme ilmalämpöpumppujen asennukset ja huollot.