Mökkitalkkari

Mökkitalkkari – oma talonmies mökille | Kuopio | Varkaus | Leppävirta

TK-Palvelut toimii myös monipuolisten kylä- ja mökkitalkkaripalvelujen tuottajana Paukarlahden, Kuopion, Varkauden sekä Leppävirran seuduilla. Mökkitalkkari on kuin oma talonmies, joka huolehtii esimerkiksi kesällä pihatöistä ja nurmikonleikkuusta ja talvella lumitöistä ja aurauksista. Talven talonmiespalveluihin voi kuulua myös mökin talvikunnon seuranta sopimuksen mukaan esimerkiksi kahden viikon välein tai myrskyjen jälkeen. Näin sinun ei tarvitse aina ajaa mökille asti tarkistamaan tilannetta!

Kylä- ja mökkitalkkarilta onnistuvat esimerkiksi:

• Pihatyöt
  • Lumityöt
  • Nurmikonleikkuut
  • Veneiden laskut ja nostot
  • Mökin talvikunnon seuranta sopimuksen mukaan
  • Korjaus- ja kunnostustyöt
  • Muut sovitut talonmiehen työt

Talonmiespalvelujen lisäksi tarjoamme myös vanhusten apupalveluja. Avustamme esimerkiksi kauppa- ja pankkikäyntien hoitamisessa sekä kodin pienissä töissä.

Mökki valmiiksi sinua varten!

Jotta mökkireissusi ei kulu pihatöiden ja muiden puuhien tekoon, pyydä mökkitalkkaria laittamaan paikat kuntoon etukäteen. Leikkaamme nurmikot, laskemme veneen ja voimme jopa lämmittää saunan valmiiksi, jolloin sinä voit keskittyä rentoutumaan ja nauttimaan mökkeilystäsi!